måndag, januari 02, 2006

Vecka 28



Okej, nu får hänsyn tagas till att det finns både julskinka, knäck, glögg & gud vet allt annat inne i den här magen... Det har lugnt sagt varit en alldelens FÖR god jul!

Tyvärr är den över för det här året, och vi lämnade den norrbottniska marken tidigare ikväll till förmån för den gotländska. Det enda riktigt positiva med att åka hem igen är att vanorna blir bättre, och "frossandet" mindre. Och visst är det nåt visst med att sova i sin egen säng... Vi har iallafall haft det jätteskönt under vår lediga vecka och får nu återgå till vardagen med nya krafter :-)

Så är det nu ytterligare en vecka in i Pyrets ofödda liv. Det har varit lugnt inifrån, men blivande mormor lyckades få känna på några bultar från Pyret. Nu kan man ju inte veta när våran lilla älskling flyttar ut till vår värld, men om vi ponerar med att beräkningen stämmer, så är det nu mindre än 3 månader tills dess... FATTA hur snart det är!

1 kommentarer:

Anonymous Anonym skriver...

Hej på dig!
Mindre än tre månader kvar, vad tiden går snabbt:-)
Blir kul att se dig snart, har saknat dig och ön mycket! Konstigt, det är alltid skönt att åka därifrån men det är alltid lika skönt att åka tillbaka. Och tur är väl det:-)
Hehe förresten är du säker på att det kommer att bli mindre frosserier? Vi får försöka att ha syjunta oftare och inte låta skolarbetet komma ivägen.

Vi ses snart darling!

03 januari, 2006 00:26  
Skicka en kommentar

<< Hem