tisdag, juni 20, 2006

Sverige - Tyskland på tre dagar

Sedan sist har vi hunnit vara på ytterligare en resa, så nu kan man verkligen säga att Ebba är en bil-van liten tjej! Från Luleå i norr till tyska Puttgarten i söder, har vi nu betat av under en tvåveckors period... Hugaligen, det är ju nog för en vuxen att inte vilja se insidan av en bil på mycket länge!
Men Ebba trivs i bilen! Kanske för att hon har sin bästa kompis där (förutom mamma och pappa då...) - Grodan! En liten grön tyggroda som hänger framför hennes bilstol, som hon äääälskar att prata med. Vi har bestämt att Grodan alltid får bo i bilen, för då kanske Ebba kopplar samman bilen med en trevlig pratstund :-)

Vi åkte i fredags morse från vår ö, och har hunnit med mycket under helgen! Hämtat brudklänning i Backaryd, bott på vandrarhem i Köpenhamn, köpt sprit i Puttgarten och hälsat på min mycket goda vän Linda i Kristianstad! Hektiskt, men ojojoj vad trevligt!!!

Och ytterligare en blooper kan adderas till min "tankspriddhetslista"... Jag glömde väskan med mina och Ebbas kläder hemma i hallen! Så vi var liksom förpassade att bo i de kläder vi hade på kroppen..., fast vi köpte faktiskt nytt efter vägen...
Som en kompis sa - en mycket bra ursäkt för lite hämningslös shopping! :-)

1 kommentarer:

Anonymous Anonym skriver...

Kul med ny rapport om läget för er Ö-bor.
Kan förstå att tiden inte räcker till för att skriva så ofta....
Som ni flänger runt vägarna;-)
Ebba hon ser ut att ha haft en trevlig resa.
Kramar "hemifrån"

20 juni, 2006 23:46  
Skicka en kommentar

<< Hem