söndag, december 17, 2006

I en rasande fart

Ja, nu är det full fart här hemma. Utöver att Ebba kryper runt för fullt, så sätter hon sig upp själv och har dessutom börjat ställa sig upp mot allt hon tycker verkar tillräckligt stadigt. Vi kan väl konstatera att jag inte alltid delar hennes uppfattning just om vad som är stabilt nog, och det är med hjärtat i halsgropen man ser på hennes än ganska vingliga försök. Samtidigt är det väldigt roligt! Man ser en ny iver i hennes ögon, av glädjen över att kunna upptäcka världen på sina egna villkor, inte bara vara förpassad till vart mamma och pappa bär en...

Det är inte längre någon mening att ha en filt på golvet med intentionen att hon ska ligga varmt, för det tar bara 2 sekunder så ligger hon mitt på golvet. Hennes fina Bamse-gym och den lilla babysittern ingår inte längre i de användbara sakerna och är nu förpassade till förrådet. Man blir alldeles häpen över hur fort det går nu! De senaste dagarna har det verkligen varit en ny förmåga varje dag och fortsätter det så här så vill jag nog nästan trycka på stoppknappen ett slag. Så min lilla bebis får vara just det... min lilla bebis - bara ett liiitet tag till!

10 kommentarer:

Blogger Unknown skriver...

Det går så himla fort! Jag kan inte fatta att Olivia redan är 3,5 år!!! Hon var ju bebis i förrgår liksom. Jag vill definitivt trycka på stoppknappen när det gäller Isak, han måste vara bebis LÄÄÄÄÄNGE!

Vad duktig hon är lilla Ebba! :-)

18 december, 2006 09:50  
Anonymous Anonym skriver...

Ja passa er, rätt som det är så fyller de 15 respektive 18.....

//Carina

18 december, 2006 11:04  
Anonymous Anonym skriver...

Vilken duktig liten tjej!! Det gick verkligen i en rasande fart alltihopa när väl spärren släppt.Men Ebbisen, ta det lugnt med det där att ställa sig upp, det leder oftast bara till en massa bulor i knoppen! ;-)

Kraaam på er!

18 december, 2006 16:12  
Anonymous Anonym skriver...

Åh, imponerande! Det går verkligen undan. Vendel har precis lärt sig sitta någorlunda stadigt en längre stund utan att ramla åt nåt håll. ;-)

Ha en riktigt skön jul, önskar Madeleine & Vendel!

18 december, 2006 19:55  
Anonymous Anonym skriver...

Ja, undan går det, milt sagt. Det var det den lilla damen tränade sina ben inför.
Hon har verkligen tagit stora och snabba kliv på kort tid.
Lära gå stol....där får ni nog tänka om, kanske....
Tack för det fina julkortet som kom idag.
Det sprider sån julvärme sååå.
Kram från oss i Lkpg

18 december, 2006 23:20  
Anonymous Anonym skriver...

Tusen tack för det underbart söta julkortet på Ebba som kom igår... Vilken bedårande liten flicka:))

Hoppas att allt är bra med er och att ni får en fin jul med massa mys och klappar..

Många kramar från oss i alvik

19 december, 2006 08:58  
Blogger Unknown skriver...

TACK för julkortet! Sötunge :-)

19 december, 2006 16:08  
Blogger Ebbas mamma skriver...

Många kramar till er allihopa också och vassego för julkortet. Hon e ju så söt, så det måste man dela med sig bilder av! :-)

19 december, 2006 20:56  
Anonymous Anonym skriver...

Tack så mycket för julkortet, jättesnygg lussekrona! Hoppas ni mår superbra hela familjen. Kul att höra om era framsteg, både som bebis och som föräldrar. Och önskar er en jättehärlig första jul tillsammans. Hoppas vi ses snart.
Puss och kram

Misa o PN

21 december, 2006 21:44  
Blogger Ebbas mamma skriver...

Åh, vad kul att se era avtryck här, Misa & PN! Hoppas ni med har fått ha en jättefin jul, och jag har hört att vi ses runt nyår?!

Kraaam!

26 december, 2006 09:59  
Skicka en kommentar

<< Hem