torsdag, september 07, 2006

Sim-salabim babysim!

Idag var första gången Ebba badade i något annat än sin blå balja eller badkaret. Det var dags för första gången på babysimmet! Ebba var lite fundersam till en början men det kan väl vara rimligt när man helt plötsligt befinner sig i ett helt hav tillsammans med flera andra bebisar, men det dröjde inte länge förrän hon mös för fullt i sin mors trygga händer. De andra bebisarna är visserligen Ebbas kompisar från föräldragruppen, för vi har lyckats få en "egen" grupp eftersom vi alla ville bada tillsammans. Vi plaskade runt en halvtimme, lekte med fiskar och båtar, fick vatten hällt över huvudet och hade himla trevligt i 34 gradigt vatten.

Lite problematiskt var det dock efter badstundens slut, när både mor och dotter Hult skulle duscha, torka, kläs på och matas, helst på galet kort tid för att den nu myyycket trötta flickan rätt snabbt tappade humöret...

Nån som har en kompis att låna ut, som kan vara mina extra händer i omklädningsrummet nästa vecka?

1 kommentarer:

Blogger Unknown skriver...

Åh.. jag får svettattacker vid blotta tanken på det trånga omklädningsrummet! Det var tokvarmt, bebisar överallt och stressigt! Olivia ville ALLTID ha mat direkt efter badet och skrek som en gris när vi skulle klä på oss. Ett extra par händer är verkligen nåt man skulle behöva :-)

08 september, 2006 08:54  
Skicka en kommentar

<< Hem