torsdag, juli 27, 2006

På väg utrikes

Ebba kan nu ta sig ut i världen, med sitt allra första pass på fickan!
Det gäller nu i hela 5 år, lika länge som för oss vuxna, vilket jag kan tycka är lite märkligt. Jag menar - snacka om förändring som kommer hinna ske under den tiden! Det är ju inte direkt mycket som kommer stämma med fotot på 3 månaders-Ebba i passet, när vi åker på resa då hon är 5 år... Nåja, de får väl tro oss på orden...

Hon fick iallafall fota sig sittandes i sin mammas famn, vilken fick ha en stor, vit plasthaklapp på sig för att göra bakgrunden ljus. Sen fick en snäll konstapel komma ut framför luckan och dingla en liten leksaks-Tiger ovanför kameran, så min lilla tjej skulle ha intresse av att titta åt rätt håll medan kortet togs. Den andra konstapeln muttrade dock något om att det var så många bebisar som tydligen skulle ut och resa nu, och "vaaad skaaa man ut i världen med sååå små för"?

Ja, alltid är det någon som ska kommentera ens insatser och val som förälder, det är väl bara att vänja sig.

2 kommentarer:

Anonymous Anonym skriver...

Hmmmmmmmmm....
Man får inte vara så "känslig" som förälder, var och en blir salig på sin tro, som din Moffa brukade säga, med betydelsen att alla gör sina egna val här i livet, och huvudsaken att de valen är rätt för dig själv och de dina. Hoppas det blev en bra bild och att Tigern hade den effekt som var tänkt.
Puss på er från ett 30 gradigt Lkp

28 juli, 2006 00:34  
Anonymous Anonym skriver...

Hejsan!

Jasså nu kan ni bege er ut i stora världen... Vad skoj.

Jag antar att Ebba har växt en hel del sedan jag såg henne sist.. Skall bli kul att träffa hela familjen snart igen...

Hälsa Klas & lilla Ebba förstås..

Kram SOfia

28 juli, 2006 15:39  
Skicka en kommentar

<< Hem