måndag, september 18, 2006

Finfrämmande!

Nu var det vår tur att bjuda våra vänner från föräldragruppen på middag. Tyvärr var vi inte fulltaliga då ytterligare ett par flyttat från ön och ett annat hade kvällen upptagen. Helt lätt är det inte att få ihop allihopa... Den initiala planen var att ha denna sammankomst lite tidigare, så värmen hängde kvar och därmed utesittande skulle vara möjligt, men tid har helt enkelt inte funnits förrän nu.

Köksbordet fick bäras in i vardagsrummet för att skaka fram lite fler sittplatser tillsammans och lite trångt var det allt med nio vuxna och fem bebisar i vardagsrummet, men... ja, ni vet vad man säger om hjärterum. Det blev en liten återupplivning av bröllopsmenyn, då vi hade en hel del kött kvar i frysen från den stora dagen och vi klagar inte över att få avnjuta tjälknöl, fårfiol, bönsallad och saffranspannkaka igen :-) Och inte nog med att vi fick bröllopsmat, vi fick bröllopspresent också! Tusen tack snälla, kära ni! Ni är helt fantastiska!

3 kommentarer:

Blogger Alexandra & Oliwer skriver...

Tack så hemskt mycket vännen för att vi fick komma. Oliwer tyckte det var ett hejdundrande trevligt kalas, utmattande dock då han sov hela natten sen :-)

Kram

19 september, 2006 15:22  
Anonymous Anonym skriver...

Hej!
Tack så mycket för igår. Det var mycket trevligt och gott! Ses imorgon på föräldragruppen. Gunilla & Sakarias

19 september, 2006 16:33  
Blogger Ebbas mamma skriver...

Tack själva hörrni!
Ebba tyckte det var jätteroligt med så många kompisar hemma, och trött var hon efteråt! Lite svårt att komma till ro, somnade 23.30 och var sen tvungen att väckas av en mamma med sprängfyllda tuttar kl 9.30!

19 september, 2006 18:38  
Skicka en kommentar

<< Hem