torsdag, februari 16, 2006

Besök i verkligheten

Ytterligare ett besök hos barnmorskan idag, och det verkar som om jag börjat "samla på mig" lite vätska nu... Har under nån veckas tid märkt att jag svullnar lite runt anklar och händer på kvällarna framförallt, så stödstrumporna (ja, jisses va de är sexiga...) åker på varje morgon vid uppstigning :-)

Pyret mår då bra! Starka fina hjärtljud ljöd genom rummet idag med och även idag glömde jag att spela in det med mobilen, som jag tänkt göra typ varje gång nu... Vaddå alzheimers light?! Här är det nog den fullfjädrade versionen som knackar på dörren!
Våran lilla älskling ligger redo med huvudet neråt, nedsjunken i bäckenet - inte fixerad än, utan "ruckbar" som det heter på fackspråk.

Sen har vi varit på ett spännande besök på förlossningen idag med! The grand tour så att säga och det såg VÄLDIGT trevligt ut måste jag säga! Det känns väldigt skönt att veta var man kommer in, hur det kommer att se ut i förlossningsrummet och var man kommer tillbringa denna viktiga tid... Lite trygghet infann sig allt, och jag ser verkligen mest fram emot detta med spänning. Jag vet att det kommer göra ONT, och det känns ändå helt ok... jag längtar ändå efter dagen D!!!

// Mamma Jenny och Pyret

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

<< Hem